HTML

Jege az El Camino-n

Friss topikok

Címkék

Archívum

Felkészültem?

2011.07.23. 12:08 bjegesi

 

Hát persze.. hogy nem. Úgy érzem kicsit felkészületlen vagyok, na de nem csoda, ami idom volt azt igyekeztem az utolsó hetekben Bettivel tölteni, szegény most biztos pirul mert elárultam a nevet.
Most jól ráfogtam, pedig minden rajtam múlott, kb. az elmúlt 2-3 hónapban alig mentem el futni 2 túrát csináltam csak meg, bar abból a Donovaly-s túra pont az első Camino-s nap etapjára készít fel.
Szóval fizikailag közel sem tökéletes a felkészültségem, de hatalmas a szívem es a fejem is, így mivel minden fejben dől el, nem lesz semmi gond. A lábam meg valahogy kibírja, majd jól megfoltozom, megvarrom es négykézláb csúszva mászva is de megjárom az Utam.
Lelkileg is nagyjából vagyok felkészülve, sajnos nem sikerült meg ráhangolódnom arra hogy nagyjából nomád körülmények között hogy fogom kibírni a laptopom nélkül, ez hatalmas kihívás less de valahogy majdcsak kibírom meg a laptop is nélkülem.. J
Igyekeztem ráhangoló olvasmányokat is magamhoz venni es elmélyülni benne, de ez csak többe kevésbe sikerült. Ezúton is koszi mindenkinek a könyv tippeket. Asszem a Mennyei prófécia jót eddig be legjobban a készülődés során, de viszek magammal egy Coelho: Az alkimista-t is. A többi könyv a zarándokút leírását (Cordula: Szent Jakab-zarándokút) kivéve itthon marad, a sok súly miatt. Ja igen a sulyom, mert mindenki kíváncsi a kis Buci mennyi add le bojler hasából. Jelentem kerek számokkal rendelkezem. Tegnap esti mérés alapján 75 kg (bocs elírtam) 85 kg vagyok, mellbőség 100 cm!!, has/Derek 101 cm!! Na jó mar lehet több vagyok mert most kaptam meg az Út előtti utolsó reggelim. Hat valami tündér ez a lány.. J Ja es az esti program meg egyenesen fantasztikus volt..
Ha szeretnetek bármiről olvasni, akkor írjatok es igyekszem teljesíteni, volt keres mar hogy írjak majd a spanyol borokról, a szexmentes 5 hétről (csak D.L. es H.T. kedvéért), a szilikonmellű nők Camino-n történő megpróbáltatásairól, stb. Igyekszem majd mindent teljesíteni.
Hamarosan mar a párizsi gépen leszek, holnap száguldok TGV-vel Dél-Franciaországba es nekivágok a Francia útnak Saint Jean Pied de Port-ból, mely a Camino legnépszerűbb es legbejáratottabb útja. A cél végigmenni az Úton, legálabb is fejben, aztán ha sikerül fizikailag is, akkor var Santiago de Compostella, illetve terv szerint továbbmegyek Finisterre-be, le a tengerpartra. Az út 32 napra tervezett a többi 3 nap az utazás.
Szóval leleptem, jövök vissza, addig is Betti vigyáz a kis lakásomra a házőrző kis tigrissel, szóval ha valaki bulizni akar távollétemben nálam es a szomszédokat felidegesíteni, ahogy szoktuk, akkor van rá lehetőség J

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jegecamino.blog.hu/api/trackback/id/tr793090968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IranyLondon.blog.hu · http://iranylondon.blog.hu 2011.07.31. 19:08:36

Jege, ez az 5 hetes szexmentes leírás engem is érdekelne.
Ha nincs laptop, az szar... De egy okosteló csak van ? :)
Good luck amúgy!
süti beállítások módosítása