HTML

Jege az El Camino-n

Friss topikok

Címkék

Archívum

-1.nap edzes

2011.07.24. 10:19 bjegesi

Sikerult tobb oras kesessel landolni Parizsban es elfoglaltuk a szallast, mely egy hangulatos egyete,ista, hippiszallasnak tunik laza arcokkal.. Bob Marley szol es mindenki laza.. https://www.youtube.com/watch?v=mACqcZZwG0k

na meg  akornyeken sok a 2. es 3. generacios egyen, neha kicsit sotetben is maradtunk es csak voroses sotet szemuk vilagitott rank, szoval a szallas kornyeken szednunk kell a labunk :)

Este sikerult beszabadulni a varosba es egy laza 4 oras turat tettunk H. Andival (utitarsammal, aki kollagam es baratom is egyben). igy hogy O is ott van minden csaj elkerul, Ram se neznek.. :)

szoval egy Szajna party seta az oreg holgytol az Eiffel toronyig befigyelt, melynek vegen isnet rajottem, hogy barcsak kb 8 km-t mentunk, megis megereztem, de legalabb volt egy kis edzes

lelkiekben meg nem erzem a rahangolodast az utra, de szerintem hamar megjon az is, na neg hianyoznak az otthoniak, a mai reggeli nem volt az meg kicsit sem hasonlo amit otthon szoktam kapni :)

mindenesetre a szallason a becsekkolasnal es a szobatarsunk reggeli pakolasanal volt mar alkalmam gyakorolni egy kis turelmet :)

Koszi mindenkinek a jokivansagokat.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jegecamino.blog.hu/api/trackback/id/tr563093024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása